izoomYou Logo

De 10 beste Instagram -analyseverktøyene

de beste 10-verktøyene for sosiale medier
Publisert den 30.03.2020

De siste årene har Instagram blitt en av de mest populære og mye brukte sosiale medieplattformene. I tillegg til privatpersoner kommer flere og flere selskaper for å presentere sine siste trender og produkter. Det er derfor Instagram er flott for visning av annonser.

For alle online markedsførere tilbyr Instagram en analysefunksjon som gir interessant informasjon. Hvis det ikke er nok for deg, kan du velge såkalte analyseverktøy for sosiale medier, som gir stor merverdi.

I denne artikkelen presenterer vi de 10 beste analyseverktøyene for sosiale medier som er tilgjengelige på markedet.

1. Brandwatch Consumer Research

Brandwatch Consumer Research -verktøyet gir interessant informasjon. Starter med antall følgere, gjennom omtaler, til alle andre interaksjoner.

Du kan bruke det sosiale lyttingsproduktet som et kraftig analyseverktøy for dine Instagram -sider og -kanaler. I tillegg er det en kanalfunksjon som du kan bruke til å sette opp Instagram -kontoer og motta data for alle områder.

Et annet høydepunkt er det kraftige dashbordet. Her har du muligheten til å segmentere individuelle komponenter og Brandwatch Analytics i henhold til følelser og følelser. Deretter kombinerer du disse dataene med andre datakilder.

2. kvint

Med kvint får du et praktisk og oversiktlig instrumentbordverktøy som er kompatibelt med flere sosiale medienettverk. Bruk widgets til å plassere alle beregningene og informasjonen du vil ha på oversikten.

Alle Instagram -analyser som følgere fra din egen kanal, men også konkurrentenes, er tilgjengelige med et tastetrykk. Hvilket av innholdet ditt, for eksempel bilder eller videoer, utløser flest interaksjoner? Du kan finne ut med forskjellige filtre.

3. Squarelovin

Squarelovin er en gratis analyseplattform som blant annet viser veksten av kontoen din og mange drinker av de siste publiserte innleggene dine. Du kan også finne ut her hvordan tallene har utviklet seg de siste dagene, ukene, månedene og årene.

Hva er dine beste innlegg, hvor høy er interaksjonene og når er det verdt å publisere et innlegg? Alt dette finner du på fanen Optimalisering.

Også praktisk: For å besøke andre profiler med Instagram -profilen din og kommentere eller like innlegg, kan du bo direkte i Squarelovin.

4. Sosiale bakere

Socialbakers er også ideelt hvis du leter etter et gratis verktøy for analyse av sosiale medier. Her lager du dine egne og individuelle dashbord med den respektive statistikken.

Du kan også finne ut hvilke innlegg som var mest vellykkede, hvilke hashtags du brukte mest og hvor raskt tilhengerfellesskapet ditt vokser.

Hvis du vil bruke enda mer informasjon og motta tilleggsverdier, må du oppgradere til Socialbakers Pro. Men det er allerede tilgjengelig for $ 20 i måneden, noe som er ganske imponerende. YouTube, Twitter, Facebook og Co. er også kompatible med dette.

5. Union Metrics

Med Union Metrics får du alle grunnleggende detaljer og informasjon om kontoen din på sosiale medier. Du kan blant annet hente beregninger og statistikk på innleggene dine og sammenligne dem med konkurrentene. Hvis du ønsker det, kan denne rapporten enkelt oppdateres hver 24. time slik at du alltid er oppdatert.

Du kan også finne ut hvilken dag og når du publiserte artikler. Dette betyr at du også kan bestemme når det er riktig tidspunkt for nye innlegg. Du vil også se innleggene med de mest vellykkede hashtags, dvs. flest likes eller kommentarer.

6. For synet

Analyseverktøyet for sosiale medier ForSight viser deg de siste detaljene om interaksjoner, følgere, innlegg og mer.

Her kan du til og med finne ut mer om bildene dine ved å utføre en passende analyse. Du vil automatisk finne ut hva du har publisert de siste ukene, månedene og årene, og hvem av dem som oppnådde flest interaksjoner.

7. Instagram Insights

I tillegg til alle de eksterne verktøyene som plattformene og tjenestene deres tilbyr, har Instagram også sin egen analyse av sosiale medier: Innsikt.

Som allerede nevnt får du ikke mye grundig informasjon her. Men hvis du bare har grunnleggende data som antall følgere eller visninger, er Instagram Insights definitivt nok.

Se på statistikken over individuelle innlegg og sammenlign dem med andre innlegg om nødvendig. På denne måten kan du finne ut hvilke innlegg som fungerer best og gjenkjenne en god strategi, hvilke hashtags for eksempel fungerer best og får flest likes.

Instagram Insights er også flott hvis du leter etter et gratis verktøy for analyse av sosiale medier for Instagram.

8. Ikoner

Du har noen få innstillingsalternativer på Iconosquare -dashbordet. Blant annet kan du se nærmere på aktivitetene de siste dagene eller månedene og sammenligne dem med hverandre.

I tillegg er det en egen kategori for innhold, som viser tetthet, tagger og spredning og sammenligner dem med hverandre. I kategorien Optimalisering kan du finne ut når du publiserte innlegg og hva som er din beste tid. Hvilke hashtags er de beste og hvilke er mindre populære?

Det er også noen andre nyttige funksjoner. Slik at du kan overbevise deg selv om dette, gir Iconosquare deg en 14-dagers testkonto der du helt kan se deg rundt og gjøre deg kjent med verktøyene.

9. Hype Auditor

Hype Auditor er et kraftig analyseverktøy for sosiale medier og er spesielt egnet for påvirkere, selskaper og markedsførere. I tillegg til rapporter som aldersgrupper, antall følgere og demografisk informasjon, kan brukerne også finne ut hvor vellykkede kampanjene deres er og hvilke innlegg som genererer flest interaksjoner. Så du kan fortsette med strategien i fremtiden og gå på vei til suksess.

I tillegg filtrerer du ut bestemte målgrupper for å få best mulig kvalitet. En intelligent AI forteller deg også hvilke markedsførere og påvirkere som øker ved hjelp av falske følgere og andre midler.

10. Kombiner

Frilansere og gründere drar nytte av Combin, ettersom analyseverktøyet for sosiale medier fungerer mye mer effektivt.

Dette gjelder blant annet også den utvidede søkefunksjonen. Med dette leter du ikke bare etter vanlige Instagram -innlegg. Du kan også sammenligne søkeresultatene med hverandre, for eksempel etter hashtags og plassering. Du kan filtrere resultatene basert på liker og kommentarer og finne ut hva som er svært relevant.

Konklusjon

Instagram Insights gir deg grunnleggende statistikk som antall følgere eller likes. Men påvirkere vil ofte vite mye mer om innleggene dine. Analyseverktøy for sosiale medier er ideelt egnet for dette.

Ved hjelp av slike verktøy kan du for eksempel finne ut hvilke av innleggene dine som har oppnådd flest interaksjoner og hvordan de faktisk oppsto. Var visse hashtags vellykkede her? Eller var det posttiden og ukedagen som gjorde forskjellen? Du kan finne ut alt dette med analyseverktøyene.